Opinie

Dodaj opinię na:

google opinie Wyślij SMSem link do dodania opinii

Lub naszej stronie:

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
 
Adres e-mail nie będzie publikowany.
27 wpisów.
Alina Jendzierowska napisał/a 22 lutego 2024
Składam serdeczne podziękowania dla Pana Marcina i wszystkich pracowników firmy Funeral, przyszło nam się poznać w bardzo ciężkim dla mnie okresie jakim jest ostatnie pożegnanie ukochanej osoby . Wasz profesjonalizm, dobre słowo, wsparcie zostaną w mej pamięci na zawsze .Bardzo Wam za wszystko dziękuję.
Marta Vujovic napisał/a 21 lutego 2024
Bardzo dziekuje w imieniu swoim i rodziny za wsparcie i pomoc okazana przez firme Funeral. Uslugi na najwyzszym poziomie. Profesjonalizm i zrozumienie byly dla nas wielkim wsparciem w tak trudnym okresie. Bardzo dziekuje.
Łukasz Gabryś napisał/a 15 lutego 2024
Polecam firmę funeral, profesjonalne i sprawne podejście do sprawy
Krystyna napisał/a 11 stycznia 2024
Serdecznie dziękuję Właścicielowi i Pracownikom za przygotowanie i uczestnictwo w ceremonii pogrzebowej członka naszej rodziny. Pomoc w załatwieniu wszystkich formalności, oprawa pogrzebu i ceremonia pochówku była przeprowadzona na najwyższym poziomie. Pogrzeb odbył się w atmosferze powagi, godności i szacunku. Dyskretna muzyka oraz laudacja w wykonaniu Pana Muzyka zapewniła Rodzinie spokój i ukojenie w tych trudnych dla nas chwilach. Dziękuję. Firma godna polecenia.
Agnieszka Bujarek napisał/a 1 listopada 2023
Z całego serca dziękuję Panu Marcinowi. Pełen profesjonalizm, empatia, nieoceniona pomoc! Wspaniały człowiek, dostępny pod telefonem o każdej porze.
Barbara Radwan napisał/a 20 października 2023
Obsługa pogrzebu w naszej rodzinie przez Firmę Funeral została przeprowadzona na najwyższym, profesjonalnym poziomie. Firma zadbała o najdrobniejsze szczegóły ceremonii oraz związanych z nią okoliczności, wyręczając rodzinę z konieczności organizowania wielu aspektów towarzyszących pogrzebowi, wykazując przy tym empatię i szacunek. Przebieg ceremonii został dopracowany pod każdym względem, w tym estetycznym, z elegancją i wysoką kulturą. Bardzo dziękujemy i szczerze polecamy usługi Firmy Funeral.
Sabina Hrapkowicz napisał/a 21 września 2023
Do zakladu trafilismy z polecenia znajomej. Serdecznie polecam firme , bardzo pomagaja w sprawach ktore trzeba zalatwic w tym trudnym dniu . Fachowa obsluga, pelna wyrozumienia dla tych trudnych chwil ktore przezywa rodzina. Dziekujemy za pomoc i zorganizowanie uroczystosci pogrzebu .
Magdalena Żmuda napisał/a 10 lipca 2023
Trafiliśmy do zakładu pogrzebowego Funeral z uwagi na pochlebne opinie na jego temat w internecie. I nie żałujemy. Mogę z całą stanowczością potwierdzić ich profesjonalizm, zaangażowanie i doradztwo. Po naszej stronie był wybór trumny i kwiatów. Resztą formalności zajął się właściciel, przemiły człowiek. Zadbał o każdy szczegół i uczynił ten trudny czas łatwiejszym. Dziękuję w imieniu swoim i moich bliskich
Monika napisał/a 7 lipca 2023
Od pochowania naszego Taty już minęło trochę czasu. Skorzystaliśmy z usług zakładu pogrzebowego z polecenia. I teraz my możemy dalej polecić ich usługi. Pełen profesjonalizm, wsparcie, zrozumienie, dobre słowo, pomoc, doradztwo, szacunek do zmarłego. Co można powiedzieć wiecej? Dziękujemy.
Gabriela Radło napisał/a 26 czerwca 2023
Jakość świadczonych usług przez zakład pogrzebowy Funeral jest na najwyższym poziomie: sprawne załatwienie formalności, trafne porady, perfekcyjne opracowanie uroczystości pogrzebowych. Pracownicy uczestniczący w pogrzebie byli uroczyści, poważni, pełni szacunku dla zmarłego i rodziny. Dobrze, że trafiliśmy na Pana Marcina w tak trudnych chwilach.
Urszula Bliźniak napisał/a 19 czerwca 2023
Z pełnym przekonaniem polecam zaklad pogrzebowy Funeral. Profesjonalizm, takt, wyczucie, pomoc we wszystkim - od wyboru trumny, kwiatów, oprawy pożegnania i samej ceremonii, po wszystkie niezbędne formalności. Właściciel charakteryzuje się dbałością o kazdy szczegół, empatią i zrozumieniem. dopilnowuje wszystkiego, robi to z sercem. Wszystko jest godne, eleganckie, panowie prawie niewidoczni. W trudnych chwilach wiele rzeczy odpada do załatwienia, firma robi to za nas. Jestem bardzo wdzięczna, dziękuję i polecam.
Tomasz Ł napisał/a 22 maja 2023
Polecam dom pogrzebowy funeral, bardzo dobra i niedroga firma.
Iwona Czechowska napisał/a 12 kwietnia 2023
Z całego serca wraz z Rodziną chciałam podziękować za zorganizowanie pogrzebu mojego teścia.Pan Marcin-człowiek serdeczny,empatyczny,dbający o każdy szczegół ceremonii,pomocny we wszystkich sprawach związanych z pochówkiem.Rozaniec w Kaplicy prowadzony przez Pana Józefa na długo pozostanie w pamięci.Bardzo polecam zakład Funeral w Kętach Polecam na 6+
Mirek S napisał/a 1 kwietnia 2023
Dziękujemy i polecamy! W pełni profesjonalna obsługa pogrzebu, z dużym wyczuciem i dbałością. Właściciel firmy rzetelny i bardzo pomocny, pracownicy bez zarzutu. Pełna transparentność kosztów i refundacja z zasiłku pogrzebowego ZUS.
Marek B napisał/a 9 marca 2023
Serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za profesjonalną organizację całego pogrzebu oraz nieocenioną pomoc i empatię w tym trudnym dla naszej rodziny czasie. Firma Funeral zapewnia pomoc pod każdym względem, zarówno formalnym jak i praktycznym.
Monika Ć napisał/a 23 lutego 2023
Serdecznie polecam firmę Funeral przede wszystkim za dbałość o każdy szczegół oraz rewelacyjną i bardzo sprawną organizacje, za wysoką kulturę osobistą oraz wsparcie w tym trudnym momencie. Firma ma naprawdę świetnego i profesjonalnego szefa na czele.
Grażyna Kubińska napisał/a 12 lutego 2023
Wysokiej klasy profesjonalizm. Doskonała pod każdym względem realizacja poszczególnych zadań, ale także życzliwa i kulturalna w kontaktach z klientem załoga firmy z jej szefem Panem Marcinem na czele.To najkrótsza wizytówka tej firmy .Dziękujemy i będziemy ja polecać.
Regina Szczęść napisał/a 6 lutego 2023
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i rodziny za profesjonalne i zarazem bardzo empatyczne podejście w przygotowaniu pogrzebu mojej Teściowej Haliny. Mogliśmy w tych trudnych chwilach zostawić wszelkie sprawy związane z organizacją pogrzebu w rękach Pana Marcina. Jak najbardziej polecamy zakład pogrzebowy Funeral w Kętach.
Anna Kosikowska-Targosz napisał/a 31 stycznia 2023
Zrozumienie, empatia, profesjonalizm, wsparcie, wysoka kultura osobista cechująca pracowników oraz pomoc we wszystkich kwestiach dotyczących pogrzebu. Niezwykle taktowne i pełne życzliwości relacje z Panem Marcinem przez cały okres organizacji pogrzebu oraz po pogrzebie. Ceremonia pogrzebowa przeprowadzona z pietyzmem i należnym szacunkiem zyskała naszą wdzięczność i uznanie. Dziękujemy
Janusz Trond napisał/a 29 stycznia 2023
Pomoc na każdym kroku i w każdym możliwym zakresie. W takim czasie naprawdę czasami nie wiadomo co trzeba załatwić i jak. I tu wielkie podziękowania za wszechstronną pomoc.